Wednesday, June 11, 2008

Teste de personalitate

Nu am mai facut de mult testele acelea unde raspunzi la cateva intrebari grila si in cateva minute afli ce tip de... reprezinti.. asa ca astazi, neavand nici un chef de invatat si fiind cu o durere de gat ingrozitoare, m-am asezat frumos in fata laptopului si am incercat un test: ce tip de oameni atragi?
well....... rezultatele - cascadorii rasului (dar cu mari samburi de adevar):

You attract unstable people!
Congrats, you are an 'insane' magnet, and you probably have no idea why. Something about your mix of styles, how you walk not just 'one' lifestyle, but appear to have a foot in them all. To the insane, you appear to be a beacon of hope and they will flock to you, like it or not. But, they ARE insane. Lucky for you, the insane tend to be the best sexual lovers, just the rest of the package deal may not be for you


Boon - am zis hai sa mai incerc unul, Ce fel de zeu grec reprezinti?
si raspunsul: Poseidon

You are a very gentle peace loving person, but pushed to far you can be as vicious as a hurricane.

Well, what else can I say - can't stop laughing :)))

Sunday, June 8, 2008

Such A Perfect Day

Sa simti ca traiesti in fiecare secunda, sa te bucuri pentru nimic special, pentru ca e soare sau pentru ca ploua, e totuna, pentru ca e cald sau e frig, ce mai conteaza, pentru ca ai dus la bun sfarsit sau nu ceea ce ti-ai propus, sa asculti muzica buna, sa dansezi ca si cum toata lumea e a ta si sa zambesti fara motiv... sa simti fericirea in fiecare miscare, toate astea sunt doar semne ale unei zile perfecte.


- Coldplay Lyrics

Saturday, June 7, 2008

My Favorite Artist - Madonna

Cred ca nu mai e un secret pentru nimeni ca artista mea preferata este de muuulta vreme Madonna... Astazi am dat din intamplare peste un video nou iar melodia mi se pare absolut dementiala - asa ca pot face si o mica previziune: "Give it 2 me" va ajunge in top si va fi un hit nu numai in UK. Astept sa vad in cat timp ... ;)

Friday, June 6, 2008

Chef de duca

Se simte miros de vara si de vacanta, peste tot sunt numai reclame la Ibiza, Tenerife, Spania, Santorini, etc.. in magazine, peste tot rochite de plaja, slapi care de care mai colorati, beach bags, ochelari de soare... vreau si eu in vacanta!! din pacate anul acesta cred ca sunt consemnata. Cel mai probabil voi merge in Bath, down South si si acolo doar pentru 2 zile... in August ar fi trebuit sa fiu in Florida.. acum nu fac decat sa visez cu ochii deschisi si sa imi amintesc vacantele mele prin lume.


Tuesday, June 3, 2008

Sooo happy la 17 ani :)

Am avut o petrecere stralucita si nu vreau decat sa multumesc tuturor celor care au participat la petrecerea mea! Luv ya' guys!! You made my day a really happy bday!!!