Wednesday, March 26, 2008

Caut Dragostea Adevarata

Ciudata stare - tot ce vedeam e ca si cum ultimii mei ani au fost o mare Noapte - si eu care m-am trezit si am constatat ca de fapt totul a fost un vis.. si eu sunt iarasi Eu si nimic nu a existat.......
Nu, nu m-am drogat - desi orasul acesta e plin de 'iarba'
It's just that today is the first day of the rest of my life... nu ma mai sperie - ma bucura sansa unui nou inceput - si pentru ca mie imi plac surprizele, privesc totul ca pe o alta cutie in care abia astept sa vad ce se afla. Poate fi 'bleah' sau poate fi 'yummy' - nici nu conteaza asta (dar tind sa cred ca va fi yummy) - conteaza ca undeva mai exista o cutie ce urmeaza a fi deschisa...
Vreau ca in cutie sa fie Dragostea Adevarata de care imi vorbea prietenul meu bun.. nu mai vreau minciuni urate si nu mai vreau amagiri desarte, nu mai vreau sa imi pierd timpul cu reparatii - vreau o casa noua pentru dragostea pe care o port in inima!
Azi mi-am dat seama ce dor imi este sa TRAIESC sincer - sunt un om Liber - am puterea sa aleg, am puterea sa imi modelez dorintele din nou, sa le dau forma si contur, sa creionez, sau sa sterg si sa visez... da! sa visez din nou... sa ma avant din nou pe calea dragostei!
Acest El stiu ca exista. Nu stiu unde este, nu stiu cand am sa il (re)intalnesc, nu stiu ce trebuie sa fac ca sa il gasesc, dar eu am pornit intr-un jurney in cautarea lui.

...Cutia!... surprizele... ceva ma asteapta acolo

3 comments:

irina. iri. irinuca. irinel. said...

daca citeam postul asta de azi-noapte m-as fi trezit poate zambind. tu,
chiar daca se simte inca amarul, sunt convinsa ca visele tale vor reusi
sa devina reale. sper ca ai invatat sa ocolesti pietrele! slava
Domnului ca ai scapat de bolovan!

Iulia said...

Sunt sigura ca si El este in cautarea ta... si intr-o zi, dupa un colt de cladire veche, va veti ciocni unul de celalalt... ce fericire va fi, desi va va durea putin capul de la izbitura :)

Anonymous said...

Maria, esti super tare!! :) Stiam eu, de aia imi si place de tine.
Dc cumva il vad pe El te voi anunta, dar cred ca tu ai mai multe sanse sa il vezi inaintea noastra. Sau cum zicea si juliana, poate te vede El. ;)
pupiciosi