Monday, April 7, 2008

Nebunie

Am fost in Trafford Center - la cumparaturi cica. Mare greseala! Din clipa in care am intrat pe hol, m-au lovit toate amintirile.. si restaurantul La Tasca, si magazinele in care insistam sa intru macar pt 5 minute, si Bowling-ul si cursa in masina miscatoare... si iesitul la tigara...
BIG MISTAKE! Atat mi-a mai lipsit, o muzica de genul ColdPlay in TopShop, cand probam niste jeans (super de altfel) - am lasat totul balta si am fugit rapid afara... am mers aiurea pe coridoarele lungi, ma strecuram printre oameni - si m-am trezit in fata unui magazin cu jucarii de plus... tineam in brate un dracusor - care tinea in brate o inima mare.. Imi amintea de un anumit avatar din YM-ul meu si m-am repezit cu el spre casa sa il cumpar... si-atunci am realizat: 'Stop buying things!!! Pentru cine le cumperi?'
Am iesit afara, am alergat inspre masina - nu mai vedeam nimic, decat o ceata - am pornit motorul si am pornit stergatoarele - dar atunci am realizat: afara nu ploua!
Am accelerat - aveam 70 de mile la ora, am trecut pe rosu la 2 semafoare... imi placea viteza! Nu vroiam sa apas frana.. eram eu, masina, viteza si gandurile mele, intr-o competitie..

2 comments:

irina. iri. irinuca. irinel. said...

tu, partea buna in toata suferinta ta este ca iti trezeste talentele literare. scrii din ce in ce mai frumos! :) te pup. acum ca am citit din amintirile tale, pur si simplu am devenit mai blanda si cu ale mele. si cred ca si ele cu mine, pentru ca nu ma mai dor, doar imi dau racoale.

LiaLia said...

Ca sa te copiez si in asta, ma intristezi cu ultimele doua posturi, intoarce-te la cel cu primavara si cu florile :)